آزمایشگاه در نازی آباد, تست کرونا در نازی آباد,تست کرونا قبل از پرواز

آزمایشگاه در نازی آباد, تست کرونا در نازی آباد  , آزمایشگاه در نازی آباد, تست کرونا در نازی آباد09128469468-آقای قمری- با حضور پزشک مجرب و متخصص در سریع ترین زمان و مکان و ارزان تر از همه جا مطمئن و قانونی شبانه روزی 24 ساعت حتی در روز های تعطیل, آزمایشگاه در محدوده نازی آباد, تست کرونا در محدوده نازی آباد, آزمایشگاه در منطقه نازی آباد, تست کرونا در منطقه نازی آباد, آزمایشگاه در, تست کرونا در منزل نمونه برداری ادرار در محل شما,آزمایش در منزل, نمونه برداری ادرار در محل شما در نازی آباد,آزمایش در منزل در نازی آباد,خدمات آزمایشگاه در منزل با نرخ دولتی تست کرونا در منزل در نازی آباد,نمونه گیری در منزل در نازی آباد,انجام آزمایش کرونا,انجام آزمایش کرونا,انجام آزمایش خون و آزمایشگاه پاتوبیولوژی , انجام آزمایش کرونا در نازی آباد,

آزمایشگاهآزمایشگاه یکی از شاخه های علوم پزشکی است و بیشتر با آنالیز آزمایشگاهی خون، مایعات و بافت های بدن انسان با هدف تشخیص بیماری، پیگیری درمان و حفظ سلامت افراد جامعه سر و کار دارد.کارشناس آزمایشگاه به انجام انواع آزمایشات تخصصی مولکولی، سلولی، بافت شناسی، قارچ شناسی و ... به منظور تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری ها می پردازد. کارشناس آزمایشگاه با توجه به محل کار خود، وظایف متفاوتی را برعهده می گیرد.

کارشناسی که در آزمایشگاه های تشخیص طبی کار می کند، نمونه گیری از افراد را انجام و در شرایط آزمایشگاهی آنها را بررسی می کند. او همه کارها را زیر نظر مسئول فنی آزمایشگاه انجام می دهد. این افراد آزمایشاتی را که پزشکان یا سایر متخصصان حوزه سلامت خواسته اند، انجام می دهند.

کارشناس آزمایشگاهی که در مراکز تحقیقاتی مشغول به کار می شود، به تهیه و بررسی نمونه های آزمایشگاهی مختلف برای یافتن بیماری ها و راه های درمان و پیشگیری از آنها می پردازد.

به طور کلی کارشناس علوم آزمایشگاهی می تواند مسوول بخش های مختلف یک آزمایشگاه تشخیص طبی مانند بخش نمونه برداری، بیوشیمی، هورمون شناسی، ایمونولوژی و… و یا سایر بخش های آزمایشگاه های غیر پزشکی مانند برخی بخش های آزمایشگاه های صنایع غذایی، دارویی و یا صنعتی و کارخانه ای شود .

در هر آزمایشگاه تشخیص طبی کارشناسان زیر مشغول به کار هستند :

مسئول فنی آزمایشگاه که باید دارای یکی از مدارک تحصیلی دکترای تخصصی آسیب شناسی بالینی یا تشریحی(یا هر دو)، دکترای تخصصی علوم آزمایشگاهی، دکترای حرفه ای علوم آزمایشگاهی و دکتری تخصصی تک رشته ای علوم آزمایشگاهی (در بخش مربوطه) باشد.

ساعت کاری کارشناس آزمایشگاه به صورت تمام وقت است. محل کار او در آزمایشگاه ها بوده و در هنگام کار باید از لباس های مخصوص استفاده کند.

آزمایشگاه مکانی است که برای انجام آزمایش علمی از جمله آزمایش هایی بر روی مواد شیمیایی ساخته می شود. در آنجا وسایل و مواد آزمایشگاهی ویژه ای قرار داده می شود که با آن ها می توان برخی آزمایش ها را انجام داد. برای مثال در آن برق، از تجهیزات، قطعات و ابزارهای برقی برای انجام آزمایش هایی بر روی سیستم های برقی استفاده می شود. آزمایشگاه ها را می توان در مدرسه ها و دانشگاه ها، صنایع، تأسیسات دولتی و ارتشی و حتی بر روی کشتی ها و هواگردها نیز یافت. در دانشگاه ها زمانی که آموزش فراگیر در یک آزمایشگاه و با آموزش انجام یک فعالیت عملی باشد آن را «آموزش آزمایشگاهی» می نامند. معمولا به دسته های مقابل تقسیم می شوند: آزمایشگاه های فیزیک، شیمی،کامپیوتر، بهداشت، پزشکی و تشخیص طبی
 قابل اعتمادترین آزمایشی که در حال حاضر برای تشخیص کرونا مورد استفاده قرار می گیرد، آزمایش تشخیص عفونتی (پی سی آر PCR ) است، که نتیجه مثبت آن به معنی وجود ویروس است، اما نتیجه منفی آن ممکن است ۴۰ درصد خطا داشته باشد.به یاد داشته باشید اگر با فرد مبتلا به کرونا تماس داشتید، فردای آن روز اقدام به آزمایش نکنید، زیرا خطای آزمایش روز اول بسیار زیاد است بنابر این باید به مدت یک هفته صبر کرده و بعد نسبت به انجام آزمایش اقدام کنید، اما در این مدت باید ارتباط خود با دیگران را به حداقل برسانید.آزمایش خون

اگر نسبت به ابتلای خود مشکوک هستید، اما علائم شدید ندارید و جزو گروه های پر خطر محسوب نمی شوید، لازم نیست نسبت  به انجام آزمایش اقدام کنید، بلکه در خانه بمانید و استراحت کنید.

مزایای نمونه گیری آزمایش در منزل چیست؟

  1. پیدا کردن سیاهرگ بازویی در اغلب افراد آسان است.
  2. امکان انجام دادن چندین تست بر روی نمونه گرفته شده وجود دارد.
  3. بین نمونه های خونی که از سیاهرگ های مختلف یک فرد گرفته شده اند، تفاوتی وجود ندارد.
  4. سرم و پلاسما به راحتی توسط سانتریفیوژ قابل جداسازی است.
  5. پلاکت و عملکرد پلاکتی با خون سیاهرگی بر روی EDTA انجام می شود.

نحوه نمونه گیری آزمایش در منزل

1. ابتدا سیاهرگ مورد نظر را پیدا می کنیم. معمولاً از سیاهرگ بازویی استفاده می شود. در صورتی که به هر دلیل نتوان از سیاهرگ بازویی استفاده نمود، می توان از سیاهرگ های پشت دست یا مچ پا استفاده نمود ولی باید توجه داشته باشید که استفاده از این سیاهرگ ها همراه با درد بیشتری نسبت به سیاهرگ های بازو می باشند.

2. پس از یافتن رگ مورد نظر، بستن گارو (تورنیکه) را ۷/۵ تا ۱۰ سانتی متر بالاتر از محل خون گیری بسته و محل خون گیری را با پنبه الکل ضد عفونی کرده.

3. سوزن را در حالی که با دست بیمار زاویه ۴۵ درجه دارد را از جهتی که برش آن به سمت بالا باشد، وارد رگ نمایید.

4. پس از گرفتن خون به مقدار کافی، رگ بند را باز نموده و سوزن را خارج نمایید، سپس محل را با پنبه الکل محکم فشار دهید تا خون بند آمده و از بروز عوارضی از قبیل کبود شدن جای سوزن جلوگیری شود.

5. سوزن را از سرنگ جدا نموده و سپس خون را به آرامی از دیواره لوله آزمایش به درون لوله بریزید.

منظور از گروه های پر خطر سالمندان، افراد دارای بیماری زمینه ای، خانم های باردار، افرادی که با سالمندان، بیماران زمینه ای و خانم های باردار ارتباط مستقیم دارند و افرادی است که در خوابگاه ها و پادگان ها حضور دارند.

همچنین به یاد داشته باشید برای بیرون آمدن از قرنطینه آزمایش مجدد لازم نیست، کافی است طبق روش ها رفتار کنید.

یعنی اگر خفیف به بیماری مبتلا شدید ۱۰ روز بعد از شروع علامت به شرطی که تمام علامت ها (به جز حس بویایی و چشایی) بدون دارو از بین رفته باشد و اگر در بیمارستان بستری شدید، ۲ هفته پس از ترخیص از بیمارستان می توانید از قرنطینه خارج شوید.

نام آزمایش سرولوژی یا آنتی بادی نیز این روزها زیاد به گوش می خورد، این تست برای مطالعات جمعیتی مناسب است و تنها مشخص می کند که کسی قبلا کرونا گرفته یا خیر و آنتی بادی در بدن فرد موجود هست یا نه.

این آزمایش تا ۳۰ درصد هم احتمال خطا دارد و اگر شک دارید که در حال حاضر مبتلا به کرونا هستید یا خیر، این تست به کارتان نمی آید.

همچنین سی تی اسکن ریه نیز برای تشخیص اولیه کرونا و بدون تجویز پزشک خطرناک است و ممکن است تا ۴۵ درصد خطا داشته باشد. این روش تشخیصی هم فقط وقتی احتمال درگیری زیاد ریه است باید انجام شود.

این گزارش را روابط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هدف آگاهی نسبت به آزمایش های تشخیص کووید۱۹ منتشر کرد.

مهمترین نکات ایمنی در آزمایشگاه

نکات بسیاری برای افزایش امنیت در آزمایشگاه وجود دارد که چنانچه فرد آن ها را رعایت نماید، احتمال بروز خطرات کاهش یافته و از سلامت آزمایش کننده حفاظت می شود.

در آزمایشگاهی که ایمن و استاندارد است و پرسنل تمام نکات ایمنی در آزمایشگاه را رعایت می کنند، حوادث و جراحات به ندرت اتفاق می افتد. عموما این حوادث زمانی به وقوع می پیوندند که نکات ایمنی رعایت نشوند و از طرف پرسنل بی توجهی صورت گرفته باشد. بنابراین آشنایی با خطرات موجود در محیط آزمایشگاه و همچنین دانستن نکات ایمنی مرتبط با آن، از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و سلامت پرسنل به آن وابسته است.


مدیریت خطر و پروتکل های ایمنی در آزمایشگاه در دوران پاندمی کرونا

طرز صحیح پوشیدن لباس در آزمایشگاه:زمانی که صحبت از ایمنی در آزمایشگاه[۱] به میان می آید، اولین نکته ای که باید بدان توجه کرد، نوع لباس پوشیدن است.آزمایش کرونا

۱- حتما در محیط کار آزمایشگاه، باید روپوش آزمایشگاهی به تن کنید. این کار از تماس مستقیم پوست دست ها و بدن شما با مواد شیمیایی جلوگیری می کند. روپوش آزمایشگاهی جزو یکی از وسایل حفاظت شخصی محسوب می شود که در ادامه در مورد آن صحبت خواهیم کرد.یکی از نکات ایمنی در آزمایشگاه پوشیدن کفش مناسب است
۲- پوشیدن دمپایی، صندل، کفش های جلو باز و کفش های پاشنه بلند در آزمایشگاه ممنوع است. زیرا در صورت ریختن مواد شیمیایی بر روی پا، پوست پا صدمه خواهد دید. این مورد یکی از مهمترین نکات ایمنی در آزمایشگاه محسوب می شود.

۳- از دیگر نکات ایمنی در آزمایشگاه آن است که استفاده از لنزهای چشمی در آزمایشگاه ممنوع است. حتی اگر شما عینک ایمنی نیز به چشم داشته باشید، باز هم چشم شما در برابر بخار مواد شیمیایی در امان نیست.

بخار بعضی از مواد شیمیایی رطوبت چشم را به خود جذب کرده و باعث خشک شدن چشم می شوند. در این صورت چنانچه لنز به چشم داشته باشید، برای برداشتن لنزها مجبور به عمل جراحی خواهید بود.

۴- به تن کردن شلوارک و دامن های بالاتر از زانو در محیط آزمایشگاه مجاز نیست. زیرا در صورت ریختن مواد شیمیایی بر روی پوست برهنه، فرد آسیب دیده و پوست او دچار جراحت و سوختگی می شود.
بستن مو در پشت سر یکی از نکات ایمنی در آزمایشگاه است موهای خود را در پشت سر جمع کنید

۵- در آزمایشگاه از پوشیدن لباس های آویزان و گشاد اجتناب کنید. زیرا ممکن است در حالی که شما مشغول به کار با چراغ بونزن و یا تجهیز مشابهی هستید، آتش بگیرد و باعث صدمه به شما شود.

۶- چنانچه موی شما بلند است، باید موهای خود را در پشت سر خود جمع کنید و آن ها را ببندید. زیرا ممکن است در اثر تماس ناخواسته با شعله ی آتش، آتش بگیرد و یا به مواد شیمیایی آغشته شود.

۷- در حد امکان از به دست کردن ساعت، جواهرات و انگشتر در محیط آزمایشگاه خودداری کنید. زیرا ممکن است با جذب بخارهای شیمیایی، موجب بروز خارش و التهاب پوست شود.

روش جمع آوری نمونه کشت ادرار

  1. نیازی به محدودیت غذایی قبل از انجام آزمایش نیست.
  2. بهترین نمونه برای تشخیص عفونت های ادراری نخستین ادرار صبحگاهی است.
  3. دست های خود را کاملا با آب و صابون شسته و به خوبی با دستمال کاغذی خشک کنید.
  4. بانوان: با یک دست، چین های پوستی دستگاه تناسلی را از هم باز کرده و با یک دستمال یکبار مصرف مرطوب حاوی صابون اطراف پیشابراه و مقعد را از جلو به عقب تمیز کنید. سپس دستمال جدید برداشته و با آب مرطوب کنید و مجددا عمل تمیز کردن را انجام دهید و کاملا آبکشی نمایید. درب ظرف ادرار را باز کنید (تحت هیچ عنوان دست های شما نباید با سطح داخلی ظرف تماس پیدا کند).
  5. سپس اول ادرار را در توالت تخلیه نموده و وسط ادرار را در ظرف مخصوص جمع آوری ادرار قرار دهید. آخر ادرار را نیز در دستشویی بریزید.
  6. آقایان: سر آلت را با یک دستمال یکبار مصرف مرطوب آغشته به صابون تمیز کنید و دستمال را دور بیندازید. سپس دستمال جدیدی برداشته و با آب مرطوب کرده و مجددا تمیز کردن را انجام دهید و مانند روش بالا میانه ادرار  را جمع آوری نمائید.
  7. نوزادان: در مورد نوزادان و کودکان زیر دو سال باید از کیسه های سترون شده مخصوص جمع آوری (Urine Bag) استفاده کرد، کیسه باید متناسب با جنس کودک ( پسرانه یا دخترانه) باشد. این کیسه نباید بیش از 45 دقیقه به مجرای ادار متصل باشد. وقتی حدود 15-10 میلی لیتر ادرار در کیسه جمع شد جهت کشت و انالیز ادرار مناسب است.
  8. اگر طی دو هفته قبل دارو مصرف نموده اید حتما در مورد داروهای مصرفی خود قبل از نمونه گیری با آزمایشگاه مشورت کنید.
  9. اگر پزشک جهت عفونت کنونی آنتی بیوتیک تجویز نموده، آزمایش کشت ادرار حتما قبل از شروع آنتی بیوتیک انجام شود.
  10. روش جمع آوری ادرار 12 ساعته
  11. ادرار را در ظرف مخصوصی که به شما تحویل داده شده است جمع آوری نمائید.
  12. در مورد برخی آزمایشات ماده نگهدارنده خاصی به ظرف اضافه شده که ممکن است سمی و خطرناک باشد لطفا آنرا دور نریخته و از تماس آن با بدن جدا خودداری فرمایید.
  13. در ساعت معینی ادرار کرده و آن را دور بریزد و از آن ساعت به بعد نمونه ادرار خود را به طور کامل در داخل ظرف به مدت 12 ساعت جمع آوری کند و در رأس ساعت پایانی ادرار مرحله آخر را در ظرف مخصوص آزمایشگاه بریزد .
  14. به طور مثال : رأس ساعت 7 شب با تخلیه کامل مثانه ادرار را دور ریخته و از این ساعت به بعد تا رأس ساعت 7 صبح روز بعد ( 12 ساعت) تمام حجم ادرار جمع آوری شده در مثانه را در ظرف مخصوص جمع آوری نماید. توجه شود که ادرار مربوطه به ساعت 7 صبح روز بعد که پایان 12 ساعت می باشد می بایست در ظرف مخصوص جمع آوری شود.
  15. ادرار جمع آوری شده را هرچه سریعتر به ازمایشگاه تحویل داده و در صورت تأخیر در یخچال نگهداری نمایید.

روش جمع آوری ادرار 24 ساعتهآزمایش ادرار و مدفوع

ادرار را در ظرف مخصوصی که به شما تحویل داده شده است جمع آوری نمائید.
در مورد برخی آزمایشات ماده نگهدارنده خاصی به ظرف اضافه شده که ممکن است سمی و خطرناک باشد لطفا آنرا دور نریخته و از تماس آن با بدن جدا خودداری فرمایید.
در ساعت معینی ادرار کرده و آن را دور بریزد و از آن ساعت به بعد نمونه ادرار خود را به طور کامل در داخل ظرف به مدت 24 ساعت جمع آوری کند و در رأس ساعتی که روز قبل ادرار را دور ریخته است ادرار مرحله آخر را در ظرف مخصوص آزمایشگاه بریزد.
به طور مثال : رأس ساعت 7 صبح با تخلیه کامل مثانه ادرار را دور ریخته و از این ساعت به بعد تا رأس ساعت 7 صبح روز بعد ( 24 ساعت) تمام حجم ادرار جمع آوری شده در مثانه را در ظرف مخصوص جمع آوری نماید. توجه شود که ادرار مربوطه به ساعت 7 صبح روز بعد که پایان 24 ساعت می باشد می بایست در ظرف مخصوص جمع آوری شود.
ادرار جمع آوری شده را هرچه سریعتر به ازمایشگاه تحویل داده و در صورت تأخیر در یخچال نگهداری نمایید.

روش نمونه گیری جهت انجام آزمایش مدفوع (OP)

4 تا 5 روز پیش از نمونه گیری از درمان با روغن های کرچک یا روغن های معدنی، بیسموت، منیزیوم، ترکیبات ضد اسهال، تنقیه با باریوم و مصرف آنتی بیوتیک ها مگر به دستور پزشک معالج خودداری نمایید.
نمونه مدفوع باید در ظرف پلاستیکی که از طرف آزمایشگاه در اختیار مراجعین قرار می گیرد، جمع آوری شود.
توجه: چنانچه فرد آزمایش دهنده بستری است، نمونه را در یک ظرف خشک جمع آوری نموده و سپس با استفاده از چوب مخصوص (آبسلانگ)، نمونه را به ظرف برچسب دار آزمایشگاه منتقل نمایید.
نمونه مدفوع نباید با دستمال کاغذی، صابون، ادرار یا آب مخلوط شود. ادرار می تواند برخی از انگل های فعال را از بین ببرد.
نمونه های مشکوک به اسهال خونی باید بلافاصله به آزمایشگاه ارسال گردند.
در صورت درخواست سه نوبت آزمایش مدفوع هر نوبت در یک روز یا یک روز در میان انجام شود و اگر فرد دچار یبوست باشد وی باید سه نمونه را حداکثر در فاصله زمانی 10 روز جمع آوری کند، مگر آنکه مدت زمان دفع بیش از این باشد.
اگر نمونه مدفوع، اسهالی و لزج باشد باید سریعا به آزمایشگاه منتقل شود.
در صورت مشاهده کرم و هر مورد مشکوک به آزمایشگاه اطلاع دهید.
برای دادن نمونه مدفوع احتیاج به ناشتا بودن نیست.
اگر درون قوطی مایع باشد مواظب باشید بیرون نریزد.
اگر دارو مصرف می کنید حتما در مورد داروهای مصرفی خود قبل از نمونه گیری با آزمایشگاه مشورت کنید. همچنین اگر در طول دو هفته قبل از انجام آزمایش، داروهایی مانند تتراسایکلین و مترونیدازول مصرف نموده اید حتما به آزمایشگاه اطلاع دهید.

آزمایش های لازم برای آزمایش کامل بدن چیست؟

آزمایش کامل بدن شما باید سلامتی قسمت های مختلف بدن خود را مورد آزمایش قرار دهید. ما در این مقاله لیست آزمایش های آزمایش کامل بدن را معرفی می کنیم.

آزمایش های آزمایش کامل بدن دو نوع است؛ فردی و آزمایشگاهی. هر شخص باید هر چند وقت یکبار بدن خود را بررسی کند و اگر به مورد مشکوکی برخورد هر چه سریع تر به پزشک مراجعه کند که به این نوع بررسی آزمایش فردی می گویند.

در آزمایش آزمایشگاهی، فرد با مراجعه به پزشک، و بسته به نیازش پزشک آزمایش های لازم را برای آن فرد تجویز می کند.

  1. آزمایش میزان چربی خون:شامل کلسترول و تری گلیسرید(HDL و LDL) چرا که بالا بودن چربی خون باعث گرفتگی رگ ها و عدم خون رسانی درست به قلب می شود.
  2. آزمایش تعداد سلول های خونی(CBC):شامل بررسی سلول های خونی از نظر تعداد، سایز و شکل ظاهری آن ها و اندازه گیری مقدار هموگلوبین و هماتوکریت است.
  3. آزمایش میزان قند خون:یکی از مهم ترین مواردی که باید حتما بررسی شود میزان قندخون ناشتا و هموگلوبین A1C است چرا که بالا بودن میزان قندخون باعث بروز بیماری هایی چون نارسایی کلیه، کاهش دید و… می شود .
  4. آزمایش عملکرد کبد:برای تشخیص اختلالات کبدی از جمله هپاتیت باید بطور مرتب آزمایش خون بدهید و فاکتور های بیلیروبین، آنزیم های کبدی بخصوصSGPT ،SGOT و آلبومین را بررسی کنید.
  5. لیست آزمایش‎های آزمایش کامل بدن:آزمایش عملکرد تیرویید TSH، T3و T4 از جمله فاکتورهای مهم در بررسی سلامت تیروئید هستند. که هر کدام از این ها یک مقدار مشخص دارند و در صورت اختلال در مقدار آن ها فرد دچار کم کاری یا پرکاری تیروئید می شود.
  6. آزمایش عملکرد کلیه:عملکرد کلیه ها را از طریق آنالیز ادرار، اندازه گیری اوره ( BUN ) و کراتینین ( Cr ) بررسی می کنند. افرادی که مبتلا به کم کاری کلیه، دردها و عفونت های کلیوی و دیالیز کلیه هستند باید بطور مرتب آزمایش خون بدهند.
  7. آزمایش الکترولیت های خون:برای بررسی الکترولیت های خون باید سدیم، پتاسیم و کلسیم خون را از طریق آزمایش خون اندازه بگیرید.
  8. آزمایش اسیداوریک خون:این آزمایش برای کسانی که ممکن است به نقرس یا سنگ کلیه مبتلا باشند تجویز می شود.
  9. آزمایش های زنان:شامل آزمایش پاپ اسمیر برای تشخیص سرطان دهانه ی رحم است.
  10. آزمایش های آقایان:در این آزمایش هورمون PSA را برای تشخیص سرطان پروستات مورد بررسی قرار می دهند.
  11. آزمایش CRP:این آزمایش مربوط به بررسی وجود التهاب در بدن افراد، قبل از بروز بیماری است.
  12. آزمایش میزان مواد معدنی خون:این آزمایش برای کودکان، افراد سالخورده و بانوان در سنین و شرایط خاصی که دچار اختلالات هستند، انجام می گیرد.
  13. آزمایش میزان ویتامین ها در بدن:میزان ویتامین های موجود در بدن را از طریق آزمایش خون بررسی می کنند. بررسی ویتامین D برای جذب کلسیم، پوکی استخوان بخصوص در بانوان، بررسی اختلالات سوء جذب، مطالعات و بررسی سرطان ها ازجمله سرطان پستان، سرطان پانکراس، سرطان کولون لازم است.
  14. همچنین برای دانستن نوعی کم خونی و بعضی اختلالات سیستم گوارشی ویتامین B12 را بررسی می کنند.
  15. آزمایش میزان هورمون :هورمون های موجود در بدن شما می توانید از طریق آزمایش خون هورمون های بدن خود را اندازه گیری کنید.رایج ترین هورمون هایی که بررسی می شوند عبارتند از: هورمون بارداری ( BHCG )، هورمون های تیروئیدی، هورمون های جنسی (رایج ترین هورمون های جنسی در مردان PSA برای عملکرد پروستات و در خانم ها LH و FSH  هستند).
  16. آزمایش سلامت مغز:انجام این آزمایش به افرادی که دچار ناکارآمدی سیستم عصبی هستند توصیه میشود. گاهی اوقات افرادی که سالم هستند هم بد نیست که سلامت مغز خود را مورد ارزیابی قرار دهند.
  17. آزمایش سلامت قلب:برای بررسی سلامت قلب باید فشارخون، کلسترول خون و BMI را همیشه کنترل کنیم. همچنین با استفاده از الکتروکاردیوگرافی می توانیم سلامت قلب خود را بررسی کنیم.
  18. آزمایش چشم ها:برای بررسی سلامت چشم های خود باید هر سال یکبار به پزشک متخصص مراجعه کرده و از سلامت آن ها اطمینان حاصل کنید.
  19. آزمایش سلامت دندان و لثه:برای بررسی سلامت دندان ها و لثه ی خود باید هر شش ماه یکبار به دندانپزشک مراجعه کرده و از سلامت دندان های خود مطمئن شوید.
  20. آزمایش تراکم استخوان ها:خانم ها با افزایش سن با مشکلاتی همچون نرمی استخوان یا شکستگی خودبخودی استخوان ها مواجه می شوند. از این رو لازم است که بعد از سن 65 سالگی بطور منظم آزمایش سنجش تراکم استخوان را انجام بدهند.
  21. آزمایش برای تشخیص سرطان روده بزرگ (کلونوسکوپی):یکی از مشکلات شایع در سنین بالای 50 سال، ابتلا به سرطان روده بزرگ است. به همین دلیل به کسانی که سنشان بالای 50 سال است و افراد جوان تری که خطر بروز این بیماری در خانواده آنها بالا است، توصیه می شود که حتما تست کلونوسکوپی را انجام دهند.
  22. آزمایش برای تشخیص سرطان سینه:برای تشخیص سرطان سینه دو روش وجود دارد؛ یکی معاینه ی فیزیکی توسط پزشک و روش دیگر انجام ماموگرافی است.ماموگرافی یک تست اشعه ایکس از پستان، جهت تشخیص سرطان سینه است. توصیه می شود خانم هایی که سنشان بالای 40 سال است هر دوسال یکبار ماموگرافی انجام دهند.

تست کرونا خارج از کشور با آزمایش آنلاین

سفر به خارج از کشور یا بازگشت از خارج کشور نیاز به آمادگی و برنامه ریزی های متعددی دارد که در حال حاضر، به دلیل شیوع ویروس کرونا، انجام تست کرونا به این برنامه ها اضافه شده است. از آنجایی که هنوز برخی کشورها به طور کامل، علیه بیماری کووید-19 واکسینه نشده اند، همچنان تست کرونا یکی از مهم ترین راه ها برای کاهش شیوع ویروس کرونا محسوب می شود.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آزمایش آنلاین، اگر می خواهید به کشوری دیگر سفر کنید لازم است تست کرونا قبل از پرواز را در نظر بگیرید. در ادامه با این تست بیشتر آشنا می شوید.

تست کرونا پرواز چیست؟

با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا، اگر می خواهید به کشوری دیگر سفر کنید لازم است اثبات کنید که به این ویروس آلوده نیستید و بنابراین، برای سفر مناسب هستید. در حال حاضر، بسیاری از کشورها برای اینکه اجازه دهند شما به خاک این کشورها وارد شوید از شما نتیجه منفی تست کرونا را می خواهند و شما لازم است این نتیجه منفی را قبل از پرواز به کانتر ایرلاین ارائه دهید. در غیر این صورت، اجازه پرواز نخواهید داشت و تا زمانی که نتیجه تستتان مثبت است نمی توانید به کشوری دیگر سفر کنید.

نتیجه تست کرونا قبل از سفر بسته به سیاست هر کشور، به طور معمول لازم است 48 تا 96 ساعت پیش از پرواز صادر شده باشد و این امر به کاهش انتقال ویروس کرونا در بین مسافران هواپیما کمک زیادی می کند. بسیاری از کشورها مطرح می کنند که برای این تست، حتما باید تست PCR انجام شود زیرا در حال حاضر، معتبرترین و دقیق ترین تست کرونا، تست PCR است. این آزمایش، حتی زمانی که علائمی ندارید، مشخص می کند که آیا در بدن شما عفونت کرونا فعال است یا خیر. اگر نمونه گیری تست به درستی انجام شود، آزمایش PCR تا 9/99 درصد قادر است ویروس کرونا را تشخیص دهد. بنابراین، انجام آزمایش توسط افراد حرفه ای اهمیت زیادی دارد.
تست کرونا قبل پرواز در کشورهای مختلف چگونه است؟

با توجه به سیاست های متفاوت هر کشور در ارتباط با کاهش شیوع ویروس کرونا، تست قبل پرواز در کشورهای مختلف می تواند متفاوت باشد که در ادامه با تست کرونا قبل پرواز در لندن، استانبول و دبی آشنا می شوید.

تست کرونا قبل از پرواز در لندن

اگر می خواهید از لندن به کشور دیگری بروید گزینه های متعددی برای انجام آزمایش قبل از پرواز برای شما در دسترس است که می توانید بسته به شرایط خود، مناسب ترین گزینه را انتخاب کنید. در حال حاضر، این امکان در فرودگاه های لندن فراهم شده است که قبل از پرواز تست کرونا بدهید و با ارائه نتیجه منفی تست، اجازه پرواز پیدا کنید. اگر می خواهید در فرودگاه تست بدهید حتما به یاد داشته باشید که نیم ساعت قبل از آزمایش هیچ چیزی نخورید یا نیاشامید. همچنین مهم است که به موقع برای انجام تست حاضر شوید و ماسک هم زده باشید.

گزینه دیگری که در لندن در دسترس شماست این است که یک روز قبل از پرواز، با استفاده از خدمات آزمایش آنلاین در هتل یا خانه خود تست کرونا بدهید. تستی که در این شرایط برای شما انجام می شود تست دقیق PCR است که برای انجام آن نیز نیاز به آمادگی خاصی نیست و شما می توانید حداکثر تا 12 ساعت پس از انجام تست از نتیجه آن مطلع شوید. سپس در صورت منفی شدن نتیجه، لازم است آن را به کانتر ایرلاین ارائه دهید.

تست کرونا قبل از پرواز در استانبول

تست کرونا در استانبول نیز همانند لندن این امکان برای شما فراهم شده است که قبل از پرواز و در فرودگاه تست کرونا بدهید. در این صورت با ارائه نتیجه منفی تست اجازه پرواز به شما داده می شود و می توانید به کشوری دیگر سفر کنید. با این حال، اگر به دنبال گزینه دیگری هستید می توانید با استفاده از خدمات آزمایش آنلاین، یک روز قبل از پرواز، در هتل یا خانه تست کرونا بدهید و سپس نتیجه آزمایش را در زودترین زمان ممکن دریافت کنید.
تست کرونا قبل از پرواز در دبی

اگر می خواهید از دبی به کشوری دیگر سفر کنید حتما لازم است نتیجه منفی تست PCR را به همراه داشته باشید. این تست حتما باید 48 ساعت قبل از پرواز از دبی انجام شده باشد. بنابراین، قبل از پرواز لازم است نتیجه منفی تست کرونا را همراه داشته باشید و آن را به کانتر ایرلاین تحویل دهید. شما می توانید در این شرایط، از خدمات تست کرونا در محل آزمایش آنلاین نیز بهره مند شوید و اگر در هتل یا خانه هستید 48 ساعت قبل از پرواز از دبی، درخواست انجام تست کرونا را درخواست کنید. در این صورت می توانید نتیجه تست خود را به موقع تحویل بگیرید و پروازی بدون دردسر داشته باشید.

در نهایت، انجام تست کرونا در دبی یکی از راه های بسیار مهم برای کاهش انتقال ویروس کرونا محسوب می شود. به همین دلیل، کشورهای مختلف، انجام این تست را برای همه مسافران الزامی کرده اند. بنابراین، وقتی می خواهید از شهرهایی مثل لندن، دبی و استانبول به کشورهای دیگری سفر کنید لازم است نتیجه منفی تست کرونا را به کانتر ایرلاین ارائه دهید. برخی از کشورها در فرودگاه امکان انجام تست را فراهم کرده اند اما در برخی دیگر، لازم است تست PCR کرونا توسط آزمایشگاه های معتبر انجام شود و نتیجه آن در هنگام پرواز به ایرلاین ارائه شود.

انجام تست کرونا برای خروج ازکشور در همه هواپیمایی ها الزامی واجباری است. باتوجه به اینکه ویروس کرونا همه گیروفراگیر شده وسراسر جهان را در نوردیده و مهمترین سلاح برای مبارزه با آن قطع کردن زنجیره انتقال است، تمام کشورها برای همه مسافران خارجی خود، در اختیار داشتن جواب منفی تست کرونا را نیاز دارند.

 اگر قصد سفر به خارج از کشور را دارید، حتما باید تست کرونا برای پرواز را انجام دهید. توجه داشته باشید که باید تست PCR انجام دهید و نه تست آنتی بادی.

الزامی بودن تست کرونا برای پرواز خارجی چیزی است که به تصویب سازمان بهداشت جهانی و انجمن بین المللی شرکت های هواپیمایی و سازمان جهانی هواپیمایی رسیده است. در واقع این اقدام فقط و فقط برای حفظ سلامتی مسافران قبل، حین و بعد از سفر است. هر مسافری پس از گرفتن جواب منفی تست امکان سفر پیدا خواهد کرد و تا اتمام سفر باید نتیجه را همراه خود نگه دارد.  

شرایط تست کرونا برای خروج از کشور

برای انجام تست کرونا و خروج از کشور، حتما باید به آزمایشگاه هایی مراجعه کنید که مورد تایید هواپیمایی منتخب شماست. به عبارت دیگر هر یک از شرکت های هواپیمایی، انجام آزمایش پی سی آر کرونا را در یکسری از آزمایشگاه های خاص قبول می کنند. بهتر است قبل از انجام تست، لیست آزمایشگاه های طرف قرارداد هواپیمایی مورد نظر خود را پیدا کنید و فقط به همان آزمایشگاه ها مراجعه کنید.

توجه داشته باشید که ۷۲ ساعت تا حداکثر ۹۶ ساعت قبل از تاریخ پرواز خود می توانید تست بدهید و نه بیشتر. توصیه می کنیم این فاصله را به 24 ساعت کاهش دهید و ترجیحا یک روز قبل از تاریخ پرواز خود تست بدهید و همراه با جواب منفی تست در ساعت مقرر در فرودگاه حاضر شوید.

لازم است جواب منفی تست کرونا را هنگام گرفتن کارت پرواز به همراه بلیت و پاسپورت خود به کانتر ایرلاین تحویل دهید .جواب آزمایش معتبر باید به زبان انگلیسی با سربرگ و مهر رسمی آزمایشگاه باشد. فراموش نکنید جواب آنلاین مورد قبول نیست و نتیجه آزمایش باید حتما چاپی باشد.

مجددا یادآوری می کنیم که قبل از اقدام به انجام آزمایش کرونا، بررسی کنید که ایرلاین مورد نظر شما با کدام آزمایشگاه ها در ایران طرف قرارداد است. طبق قوانین ایرلاین های خارجی با آزمایشگاه هایی در شهر محل پرواز توافقاتی دارند. بر این اساس که نمونه گیری مسافران در زمان مناسب 24 تا 48 ساعت قبل پرواز به شما تحویل داده شود. امکان نمونه گیری در منزل و محل کار شما نیز مهیاست.

چنانچه زمان پرواز یا تاریخ نمونه گیری آزمایشگاه به تعطیلات برخورد کند، جای نگرانی نیست. آزمایشگاه طرف قرارداد ایرلاین خارجی موظف به انجام آزمایش و ارائه جواب آن در زمان تعطیلات نیز هست.

تست کرونا برای خروج از کشور در منزل

اگر در نظر دارید که برای انجام تست کرونای خود از خدمات تست آنلاین کرونا استفاده کنید و بدون مراجعه به آزمایشگاه تست بدهید، می توانید از هوم کا کمک بگیرید. مجموعه هوم کا با توجه به ایرلاین شما و آزمایشگاه های طرف قرارداد با ایرلاین انتخابی، نمونه آزمایشی شما را به یکی از آزمایشگاه های منتخب ارائه می دهد و پاسخ کتبی و چاپی آزمایش را همراه با مهر رسمی، سربرگ آزمایشگاه و به زبان انگلیسی در اختیارتان قرار خواهد داد.

تست PCR در منزل با پاسخ دهی سریع!

همه ما می دانیم هنگامی که برای سفری مهیا می شویم، زمان زیادی لازم است تا ابزار سفر را فراهم و آماده کنیم؛ خصوصا در سفرهای خارجی و سفرهایی که به مدارک خاصی نیاز دارند. از همین جهت و برای تامین رفاه حال هم وطنان خود، خصوصا در ایام کرونا، خدمات منحصر به فردی را به عنوان تست PCR در منزل با پاسخ دهی سریع تهیه و تدارک دیده ایم. در این خدمتِ ویژهِ مجموعه هوم کا بدون اینکه زمان زیادی برای آزمایش دادن یا گرفتن جواب آزمایش صرف کنید، به نتیجه مطلوب می رسید و دردسر زیادی متحمل نمی شوید.

پاسخ دهی سریع در شرایطی که زمان طلایی برای انجام تست کرونا برای پرواز حداکثر 96 ساعت است، اهمیت بسیار زیادی دارد. البته باید به این نکته اشاره کنیم که بسیاری از ایرلاین ها انجام تست کرونا برای پرواز را تا حداکثر 3 روز قبل از پرواز تایید می کنند.

در هر صورت چنانچه قصد سفر به خارج از کشور را دارید و باید تست کرونا بدهید، می توانید از خدمات ویژه هوم کا استفاده کنید. به این ترتیب به راحتی و بدون دردسر به نتیجه مطلوب و دلخواه می رسید؛ البته به شرطی که پاسخ تست شما منفی باشد.

با تست کرونا در منزل، در کمتر از ۱۲ ساعت جواب آزمایش خود را بگیرید!
با تست کرونا در منزل، در کمتر از ۱۲ ساعت جواب آزمایش خود را بگیرید!

با استفاده از انجام تست کرونا و ارائه خدمات در منزل و پاسخ دهی فوری به ویژه برای بیماران و افراد مشکوک امری مهم و مورد توصیه و تاکید به شمار می رود چرا که از بروز ازدحام جلوگیری کرده و نمونه گیری با رعایت کلیه شیوه نامه های بهداشتی انجام خواهد شد و نتیجه تست در مدت زمان کوتاهی به شما اعلام می شود.

در حال حاضر انجام تست کرونا در منزل و پاسخ دهی فوری آن به یک ضرورت تبدیل شده است. شاید در ابتدا تست کرونا صرفا برای بیماران و افراد مشکوک توصیه می شد، اما در حال حاضر ارائه نتیجه منفی آن برای حضور در بسیاری از مراسم های رسمی مانند رویدادهای ورزشی یا پروازهای خارجی الزامی است. به همین دلیل افراد سالم زیادی برای نمونه گیری باید به مراکز درمانی و آزمایشگاهی مراجعه کنند. به این ترتیب بر ازدحام این مراکز افزوده می شود و در عین حال افراد زیادی در معرض خطر قرار می گیرند.

با استفاده از خدمت تست کرونا در منزل هوم کا، نیازی به مراجعه حضوری به آزمایشگاه ها نخواهد بود. نمونه گیری با رعایت کلیه شیوه نامه های بهداشتی انجام خواهد شد و نتیجه تست در مدت زمان کوتاهی به شما اعلام می شود.

با تست کرونا در منزل، در کمتر از ۱۲ ساعت جواب آزمایش خود را بگیرید!

انواع تست های تشخیصی کرونا

تست های تشخیصی کرونا به سه دسته اصلی تقسیم می شوند: تست PCR، آنتی بادی و سی تی اسکن ریه. در روزهای ابتدایی شیوع کرونا به دلیل عدم اطلاعات کافی، بسیاری از مردم با این تست ها بیگانه بودند. اما در حال حاضر حتما می دانید در میان این سه آزمایش، تنها تست پی سی آر برای تشخیص کووید-۱۹ مورد توجه قرار می گیرد. از تست آنتی بادی و سی تی اسکن ریه به منظور پایش بیماری استفاده می شود.   

شرایط انجام تست پی سی آر در منزل

نمونه گیری برای انجام تست پی سی آر در منزل به راحتی امکان پذیر است. برای انجام آن از ترشحات بینی یا حلق استفاده خواهد شد. برای این منظور لازم نیست ناشتا باشید. تکنسین آزمایشگاه با استفاده از یک سواپ پنبه ایی، اقدام به جمع آوری نمونه خواهد کرد. سوآپ طولی به اندازه ۱۵ سانتیمتر دارد. برای اینکه نمونه ایی خالص و بدون آلودگی تهیه شود، لازم است سواپ به اعماق حلق یا بینی هدایت شود.   سپس تکنسین نمونه را به محلول نگهدارنده منتقل کرده و به آزمایشگاه ارسال می کند.
تست آنتی بادی کرونا در منزل

از دیگر آزمایش هایی که برای بررسی کووید-۱۹ مورد استفاده قرار می گیرد، تست آنتی بادی است. برای انجام آن به نمونه خون نیاز است که از ورید بازویی گرفته می شود. به همین  دلیل به راحتی در منزل یا محل مورد نظر قابل اجرا است. در طی این آزمایش آنتی بادی های بدن مورد بررسی قرار می گیرند.

زمانی که ویروس یا عامل بیماری زا به بدن حمله می کند، پادتن های مختلفی در بدن تولید می شوند. اگر میزان آنتی بادی IgM در بدن افزایش یافته باشد، یعنی بیماری در مراحل ابتدایی قرار داشته و بدن در حال مبارزه با آن است. چنانچه سطح آنتی بادی IgG افزایش یافته باشد، یعنی بیماری در مراحل انتهایی است و بدن توانسته است بر عامل بیماری غلبه نماید. در این حالت بیماری رو به بهبود است.

چرا تست آنتی بادی کرونا برای تشخیص کرونا مورد استفاده قرار نمی گیرد؟

تست آنتی بادی کرونا تنها نشان می دهد که در بدن پادتن وجود دارد، اما نمی تواند به طور دقیق بگوید که ویروس کرونا منجر به تولید پادتن شده است یا بیماری های زمینه ایی و مشابه؟ به همین دلیل در تشخیص کووید-۱۹ از اعتبار کافی برخوردار نیست.

همچنین گاهی اوقات سطح آنتی بادی IgG به قدری پایین است که در آزمایش نشان داده نمی شود. به همین دلیل ممکن است باعث بروز خطا شود.
اهمیت تست کرونا در منزل چیست؟

گروه های پرخطر زیادی وجود دارند که حضور آنها در آزمایشگاه ها، سلامتی آنها را بیش از هر زمان دیگری به خطر خواهد انداخت. از جمله آنها می توان به گروه های زیر اشاره کرد:

  1. کودکان و نوجوانان
  2. سالمندان
  3. افرادی که به بیماری های زمینه ایی خاص مبتلا هستند.
  4. افرادی که نقص سیستم ایمنی دارند.
  5. افرادی که به هر دلیلی معلولیت داشته و خارج شدن از منزل برای آنها دشوار است.
  6. زنان باردار

با تست کرونا در منزل، در کمتر از ۱۲ ساعت جواب آزمایش خود را بگیرید!

پاسخ دهی فوری تست کرونا پاسخ تست کرونا با توجه به فوریت آن در بازه های زمانی مختلفی ارائه می شود. برای این منظور می توانید از خدمات و پکیج های ویژه هوم کا بهره ببرید.   برای مثال می توان به پکیج تست پی سی آر ۸-۱۶ ساعته این مجموعه اشاره کرد که مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته است. در این خدمت، نمونه گیری به طور همزمان از بینی و حلق انجام خواهد شد و به همین دلیل نتیجه آزمایش از ضریب اطمینان بالایی برخوردار است. از دیگر خدمات این مجموعه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

     تست پی سی ار مخصوص شرکت ها (در این خدمت با توجه به تعداد نفرات از تخفیف گروهی نیز برخوردار خواهید شد. )

  1. تست پی سی آر ۱۶-۲۴ ساعته
  2. تست پی سی آر ۲۴-۴۸ ساعته
  3. پکیج پی سی آر و آنتی بادی که به عنوان یکی از خدمات ویژه مجموعه هوم کا به شمار می رود. نتیجه آزمایش پس از ۱۶ ساعت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
  4. تست پی سی آر پرواز (خارج از کشور.) نتیجه آزمایش طی ۱۲ تا ۲۴ ساعت به شما اعلام می شود.
  5. تست آنتی بادی که نتیجه آن پس از ۲۴ ساعت مشخص خواهد شد.

تست کرونا برای پروازهای خارجی در منزل

همانطور که گفته شد، تست PCR مطمئن ترین راه برای تشخیص کرونا است. در حال حاضر برای پروازهای خارجی ارائه نتیجه منفی این تست الزامی است، در غیر این صورت از ورود شما به هواپیما یا کشور مقصد جلوگیری خواهد شد. هر یک از کشورها در این زمینه قوانین خاص خود را دارند. اما در اکثر کشورها ارائه نتیجه منفی تست کرونا، تنها تا ۷۲ ساعت قبل از پرواز قابل قبول است. هوم کا به شما کمک خواهد کرد تا تست کرونا برای پرواز خارجی را به راحتی در منزل انجام دهید. این مجموعه با آزمایشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت همکاری دارد.

:Published Date:5/31/2024 11:46:45 PM
تلفن تماس فوری آزمایشگاه در نازی آباد, تست کرونا در نازی آباد,تست کرونا قبل از پرواز